Formulari do të plotësohet me të dhënat e regjistruara në këtë formë, korrigjimet e çfarëdo llojit janë të pamundura. Pajtohem dhe konfirmoj se të dhënat e mia janë të sakta!Kontrata për vijimin e kursit    Shkarko     Kodi i mirësjelljes    Shkarko

Informacion me rëndësi: Unë deklaroj që të gjitha të dhënat e mia të plotësuara janë të vërteta dhe unë jam plotësisht përgjegjës për çdo të dhënë të plotësuar. Duke zgjedhur “E kam lexuar…” më poshtë ju pajtoheni me kushtet tona.

E kam lexuar kontratën për vijimin e kursit si dhe kodin e mirësjelljes dhe e pranoj atë.

Ju njoftojmë se aplikimi është falas!